Onze kalender

banner activiteiten

Onze activiteiten

We verwelkomen je graag op één van onze boeiende activiteiten.

Als natuurliefhebbers zijn we graag buiten. Een beetje regen of slecht weer schrikt ons niet af. Evenwel is het steeds mogelijk dat we activiteiten moeten aanpassen aan de weersomstandigheden. In geval van twijfel: kijk onze op website of facebook pagina voor de laatste info.

Leden zijn steeds verzekerd voor lichamelijke ongevallen tijdens wandelingen en activiteiten. Nog geen lid? Dat kan je snel veranderen.

MIS DIT NIET! Wintermarkt in uniek kader!

Zondag 11 december van 10 tot 17u in Natuurhuis Panneweel: Kom naar onze sfeervolle Wintermarkt en ga op zoek naar unieke en betaalbare eindejaarscadeaus. 20 standhouders bieden een zeer gevarieerd aanbod aan toffe, schattige en prachtige handgemaakte geschenken voor jong en oud. Uiteraard valt er ook te smullen en te slurpen van hamburgers, pannenkoeken, taart, warme chocolademelk, soep, glühwein, een schuimende Gageleer en nog zoveel meer!

wat:  Cursus: Meer natuur in je tuin. In 5 activiteiten leer je de natuur uit de tuin beter kennen en doe je inspiratie op voor meer leven in de tuin.

waar: OC De Statie, Spoorwegwegel 1, 9190  Stekene

Wat: Voorjaarsbijeenkomst Natuurstudiewerkgroep Waasland-Noord
Waar: Gemeentelijk Ontmoetingscentrum De Statie, Spoorwegwegel 1, 9190 Stekene - Start 20u00 – einde voorzien 22u30

Wat: Natuurreizigers vertellen
Waar: Gemeentelijk Ontmoetingscentrum De Statie, Spoorwegwegel 1, 9190 Stekene - deuren open 19u30, start 20u00 – einde voorzien 23u00

Word nu lid van de grootste natuurfamilie van Vlaanderen Lid worden