De natuur helpen

banner helpen

Steek je graag de handen uit de mouwen om samen met het beheerteam het natuurgebied volgens een planning te beheren? Zie je het zitten om contact te leggen met landbouwers?  Vind je het helemaal niet erg om af en toe een schriftelijk verslag op te maken? Wil je je liefde voor de natuur overbrengen op geïnteresseerden en schrikt het je niet af om je kennis over natuurbeheer, biotopen en natuurwetgeving bij te spijkeren?  Dan zijn wij op zoek naar jou.

Natuurpunt  zoekt een enthousiaste vrijwilliger voor het natuurbeheer van het natuurgebied ‘De Kreken van Saleghem’.  2024 is een interessant instapmoment want in het najaar wordt het reservaat uitgebreid. Nieuwe natuur wordt gecreëerd, aansluitend aan onze kreek.  Samen met professionele medewerkers wordt een nieuw beheerplan opgesteld.

Bij het uitvoeren van je werk sta je er niet helemaal alleen voor.  Wij bieden je hulp en ondersteuning van ervaren conservators.  Natuurpunt organiseert tal van opleidingen er is een heuse werkploeg van professionelen en vrijwilligers die klaar staat om de beheerwerken mee uit te voeren.

Is dit iets voor jou? Contacteer dan Gert Laureys voorzitter van kern Noord via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0472/86.38.27

Word nu lid van de grootste natuurfamilie van Vlaanderen Lid worden