Natuurpunt Waasland-Noord
https://panneweel.be/images/banners/2021_nachtvlinders_kl.jpg

Wat: El Mundo

Waar: Brussel

Femke - BertWe ontvingen vandaag een Award voor het Repair Cafe van Zodichtblij.be. We ontvingen de prijs voor circulaire economie met onze Openschuurdag met Repair Café rnet Geefplein.

Merci aan alle vrijwilligers en de mensen achter de schermen!  

Hierbij de brief die ze verstuurden ...

 

Beste Zo Dichtblij-ambassadeurs,
 
Zo mogen wij jullie vanaf nu wel noemen denk ik ;)
 
Hartelijk dank voor jullie aanwezigheid op de prijsuitreiking vandaag. Jullie mogen allemaal trots zijn op jullie activiteiten, jammer dat er maar 6 winnaars konden zijn! 
 
Ik heb ook de presentatie toegevoegd aan de map, de flyer van Gemeente voor de Toekomst en de brochure over kernversterking. 
 
Neem zeker eens een kijkje op de website https://www.gemeentevoordetoekomst.be/. Je vindt er o.a. info over een nieuwe projectoproep en over onze trefdag Boost je buurt op 7 oktober. 
 
Aan de winnaars, ik ontvang graag nog per kerende jullie rekening-nr. Laat je ons ook nog weten hoe jullie de 500 Euro gespendeerd hebben? Dan kunnen we hierover ook nog verder communiceren. Foto's zijn dan ook altijd welkom, zo helpen jullie mee de Zo Dichtblij FB-pagina levendig te houden!
 
Hou ons zeker allemaal op de hoogte van jullie verdere activiteiten. 
 
Keep up the good work! :)
 
Hopelijk tot volgend jaar, met de nieuwe editie van Zo Dichtblij!
 
Met vriendelijk groet
 
Inge
 
-- 

Inge Malevé | Campagne manager Bond Beter Leefmilieu

T +32 (0)2/282.17.31 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
& Twitter: @BeterLeefmilieu


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Word nu lid van de grootste natuurfamilie van Vlaanderen Lid worden