Activiteiten

banner activiteiten

De eerste zondag van de maand mei, juni, juli en augustus zet Natuurpunt Waasland kern Noord de deuren van het natuurhuis Panneweel open. Doorlopend kindvriendelijke activiteiten rond het centrale thema. Een begeleide wandeling start om 14u30 en duurt ongeveer 1,5 uur. In juni en augustus kan je ook komen picknicken.

CREATIEF voor NATUUR zorgt voor gebak tijdens de openschuurdagen. De opbrengst van de verkoop gaat volledig naar de aankoop van nieuwe natuur dicht bij huis!

 

Centrale thema in AUGUSTUS: KLEUREN IN DE NATUUR

Niet alles in de natuur heeft een groene kleur. Vele dieren zien meer kleuren dan wij mensen. Andere dieren zien dan weer bijna geen kleuren. Wij vinden rode rozen het einde. Maar wist je dat rode bloemen hier vroeger nooit hebben bestaan en dat bijgevolg onze insecten geen rood zien?

 

Contact en info:

Meer info over de openschuurdag:, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of gsm 0485 31 28 42

Meer info over het centrale thema : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gsm  0496 32 03 78

 

Organisatie:

Natuurpunt Waasland kern Noord