Actviteiten

Waar: Overal in natuurgebieden te Stekene en Sint-Gillis-Waas

Wat: Beheerswerkzaamheden in de Natuur

Natuurbeheerswerken Natuurpunt Waasland, afdeling Noord

Hou je van actieve natuurbeleving en heb je niet onmiddelijk inspiratie...
Dan bieden we je dat wekelijks op een dienbord aan en als je zin hebt hap je toe.
Twee keer per week zelfs !  

Twee keer per week, donderdag- en zaterdagnamiddag trekken de vrijwilligers van Natuurpunt Waasland, afdeling Noord de natuur in voor noodzakelijke onderhoudswerken. We willen immers de biodiversiteit in onze plaatselijke natuur herstellen, onderhouden en meer kansen geven. Concrete zomerwerken zijn: hulp bij het maaien en hooien, herstellen van omheiningen, onderhoud van wandelpaden, snoeien van hagen en houtkanten... In ons fotoarchief zie je waar die fantastische groep mee bezig is.

Je hoeft geen opleiding of ervaring te hebben om mee te helpen. Veel van het werk is immers handenarbeid. Uiteraard is iedereen passend verzekerd. Ook als je maar één keertje komt, zelfs als je geen lid bent van de vereniging.

Hoe kom je te weten waar en hoe laat? Heel eenvoudig. Wekelijks stuurt de coördinator een mailtje via de website naar de vrijwilligers en die beslissen vrij of ze willen komen... Ook op de voorpagina van www.panneweel.be  kan je deze mail lezen.

Wil jij hem ook ontvangen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Coördinatie en meer info: Jan Dhollander  0494 66 84 45

 

 

helpen